In deze nieuwsbrief:

Logo Bakeplus

Bakeplus Nieuwsbrief 24 oktober

Heading

Bakeplus

 
Omzetverhogend initiatief van Bakeplus en partners!
Met het project Altijd Brood op de Plank met zelfgemaakte voorgebakken harde broodjes en croissantjes van de ambachtelijke bakker verleggen Bakeplus, Meneba en Algist Bruggeman het accent naar ontbijten een ultieme kans voor de komende maanden.
Om bakkers te ondersteunen bij deze meerverkoop zijn recepten, verkoopondersteunend materiaal voor de winkel en een verkoopkoelkast ontwikkeld. De buitendienstmedewerkers van de genoemde bedrijven kunnen u verder informeren.
Vlaaikeuring 2016 prijswinnaars
Joost Snijders is dit jaar de grote winnaar geworden van de 30ste editie van de prestigieuze Limburgse Vlaaikeuring 2016. In de categorie Tarwe busbrood won Echte Bakker Thijs Koolen uit Ell. Winnaar in de categorie Luxevlaai is Pijpers Brood en Banket uit Venlo. Een overzicht van alle prijswinnaars bekijkt u via: klik.
Volg de vlaaikeuring ook de komende jaren via www.facebook.com/vlaaikeuring 
Marketing tip: Een antwoord op ‘Volkorenvragen’ en meer
Donderdag 13 oktober heeft de Keuringsdienst van Waarde een aflevering over volkorenbrood uitgezonden op NPO3. De programmamakers waren opzoek naar het antwoord op de vraag wat volkorenbrood is en wat bruinbrood is. Het NBC biedt vaak hulp bij het geven van antwoorden rondom dit soort actuele onderwerpen. Lees meer via: klik

Gorgonzolabrood
Bakeplus presenteert een smaakvol idee van het Boulangerieteam: Gorgonzolabrood. Bekijk het recept via www.facebook.com/bakeplus  of vraag ernaar bij uw Bakeplus contactpersoon. 
Gorgonzola heeft een heerlijke lange, pikante smaak met een ziltige doch fruitige finale. Een veelzijdige kaas voor op een kaasplateau, in soepen en sauzen en daarnaast verleent de kaas zich uitstekend voor de verwerking in broden.
 
65180 7120 Gorgonzola Galbani ¼ (1,5 kg)
 
Najaarsassortiment
Uw Bakeplus vertegenwoordiger is weer gestart met het intekenen voor het najaarsassortiment. 
 
Houd u voor het najaarsassortiment ook goed onze Bakeplus maandacties in de gaten: klik
In oktober kunt u onder andere nog profiteren van korting op de winterwondercake van Bakels, Stollenbloem van Dossche mills en verschillende soorten speculaasjes van Koekjesbakkerij Veldt. Ook voor november staan er weer een aantal aantrekkelijke seizoensproducten gepland!
 
Bakeplus biedt een compleet assortiment waar ook producten zoals overdozen voor 10-letterdozen en krat-absorptievellen niet aan ontbreken.
 
36903 Overdoos voor 10-letterdozen (25 st.)
36471 Krat-absorptievellen 75x55,5 cm (250 st.)
 
Bakeplus biedt een ruime keuze in gebakken en ongebakken beignets. Vraag hiernaar bij uw Bakeplus buitendienstmedewerker.
 
57755 Bakto Marg. Ongeb. Beignet appelschijf kaneelspijs 100g (60)
57756 Bakto Rb Ongeb. Beignet schijf kaneelspijs 100g (60)
57757 Bakto Marg. Ongeb. Beignet potpourri. 100g (60)
57740 Bakto Marg. Geb. Beignet appelschijf ongesuikerd (40)
58968 Bakto Marg. Geb. Beignet potpourri. suiker (40)
58969 Bakto Rb Geb. Beignet appelschijf suiker kaneelspijs (40) 
58970 Bakto Marg. Geb. Beignet appelschijf suiker kaneelspijs (40)
57758 Bakto Mini Marg. Geb. appelbeignet Potpourri (80)

Nieuws van Leveranciers

 
D. van der Pol en Zonen B.V.
Van der Pol introduceert drie nieuwe smaken koekjesdeeg: Gember, American Cookie en Groene thee-Matcha. Versgebakken koekjes zijn het allerlekkerst. Daarnaast creëert het vers bakken van koekjes een totaalbeleving. Van der Pol maakt met haar producten deze bakbeleving eenvoudig en maakt gebruik van pure ingrediënten en 100% roomboter.
Deze productintroducties zijn bij Bakeplus vooralsnog niet uit voorraad leverbaar.
 
58865 Vd Pol Gember koekjes (7,5 kg)
58862 Vd Pol American koekjes (7,5 kg)
58866 Vd Pol Groene thee koekjes (7,5 kg)
Vandemoortele
Nieuw in het The Original cakes assortiment zijn de Chunky Nutty & White Chocolate Pie, de Red Velvet Dome Cake en de Lime Pie. Deze 3 Amerikaanse taarten zijn een aanvulling op het bestaande The Original cakes assortiment.
Deze productintroducties zijn bij Bakeplus niet standaard uit voorraad leverbaar.
 
56334 A275 Nutty & Chocolate Pie (4 st.)
56332 A274 Red Velvet Dome Cake (4 st.)
56330 A272 Lime Pie (4 st.)
 
Wouter de Graaf
In week 41 tot en met week 48 geeft Wouter de Graaf 15% korting op een viertal korstdegen.
 
58120 Mola RB Korstdeeg (4x3 kg)
58122 Mola Mgr Korstdeeg (3x6 kg)
58124 Mola RB Korstdeeg extra stevig (4x3 kg)
58121 Mola RB Korstdeeg (3x6 kg)
 
Dawn
Van 1 september tot en met 31 december ontvangt u 15% korting op een selectie Dawn Fruitvullingen (Delifruit) Evergreens. 
 
28351 UN Delifruit Aardbei (5,5 kg)
28367 UN Trad.90% Appel 10/10 (11 kg)
28308 UN Delifruit Bosbes (2,7 kg)
28316 UN Delifruit C Donkere kers (2,7 kg)
28358 UN Delifruit Donkere kers (5,5 kg)
28360 UN Delifruit Framboos (6 kg)

Dossche Mills
Dossche Mills breidt zijn assortiment Artipur uit met 7 nieuwe soorten. 
Alle zijn gebruiksklaar en bevatten de Artipur mengelingen geen actief broodverbetermiddel. Wel vitamine C, mout en enzymen. U beslist dus zelf of u broodverbetermiddel wenst toe te voegen. 
Deze productintroducties zijn bij Bakeplus niet standaard uit voorraad leverbaar.
 
06100 DM Artipur Capri (25 kg)
06101 DM Artipur Naomi (25 kg)
06102 DM Artipur Negran (25 kg)
06103 DM Artipur Negran Speciaal (25 kg)
06104 DM Artipur Noirette (25 kg)
06105 DM Artipur Pango (25 kg)
06106 DM Artipur Zevengranen (25 kg)
Speciaal voor het najaar geeft Dossche Mills van 1 september tot en met 31 december 20% korting op een selectie najaarsartikelen. 
Niet al deze producten zijn bij Bakeplus standaard uit voorraad leverbaar.
 
06252 DM Star oliebollenmix (10 kg)
23072 DM Boterstollenpoeder (20 kg)
06290 DM Bloem Gigant (25 kg)

Mutaties


Procema wijzigt de doosinhoud van Ananasbeignets schijf naar 75 stuks per doos. Kwaliteit en prijs per stuk zijn ongewijzigd. Nieuwe Bakeplus artikelnummer is 58484. 

Marktinformatie

 
Banketbakkerij Stevers bakt beste speculaasbrokken Heerlijk & Heerlijk
Banketbakkerij Stevers uit Alphen a/d Rijn heeft de eerste prijs gewonnen bij de landelijke Speculaas Brokken Keuring van Heerlijk & Heerlijk. De keuring wordt georganiseerd door Van der Pol samen met het gilde voor alle leden van Heerlijk & Heerlijk. Klik hier voor meer informatie.
 
Lotte Dierick wint tot eigen verrassing Gouden Gard
Tijdens een spectaculaire en uiterst spannende editie van de Gouden Gard heeft Lotte Dierick, student aan het Summa College en werkzaam bij De Patissier in Oegstgeest, de prestigieuze patisserieprijs gewonnen. Uit handen van Patrick de Vries, de winnaar van 2015, nam zij de prijs in ontvangst. De Zilveren Gard ging naar Marlon Koning (ROC Leiden, Grand Hotel Huis ter Duin) en Lotte Bode (ID College, Soetenso/Hop en Stork) veroverde de Bronzen Gard. In totaal waren er dertien deelnemers: een record.
Klik hier voor meer informatie.

         

Heeft u vragen?

Bakeplus Haaften BV
T +31 (0)41 859 74 44
info.haaften@bakeplus.nl
Bakeplus Venlo BV
T +31 (0)77 382 90 90
info.venlo@bakeplus.nl
Bakeplus Zevenaar BV
T +31 (0)31 652 74 41
info.zevenaar@bakeplus.nl
Brood