In deze nieuwsbrief:

Logo Bakeplus

Een heerlijke start van het IJsseizoen!

Heading

Bakeplus


De weergoden zijn ons niet ongunstig gezind geweest. De zon heeft keurig haar werk gedaan waardoor, wat dat aangaat, de start van het ijsseizoen allerbest te noemen is. 
Niet alleen over de temperaturen zijn wij te spreken. We zijn ook blij met het gedeelde enthousiasme rondom bijvoorbeeld de Twiggy hoorntjes (met nootjes (72084), met kokos (72085) en met gekleurde chocolade hagel (72086)) en de Lotus campagne. 
Van uw collega’s hebben wij goede reacties gekregen op bijvoorbeeld de smaak mango en de variegato cassis (75514).  
Ook via ons magazijn te verkrijgen is de Granaatappel Compound (27198) van Dawn. Succesvol geïntroduceerd tijdens de IJsVak-Beurs en inmiddels meer dan succesvol bij een aantal collega ijsbereiders. Ter inspiratie verwijzen wij u naar de Facebook pagina van IJssalon Bon Appetit in Breda (klik). 

1 april 
1 april is de start van het 2de kwartaal van 2017. Hiermee zijn ook prijsontwikkelingen te melden op het gebied van zuivel. De Promex melkpoeders hebben een prijsverlaging op de volle melkpoeder van € 0,38 cent en van € 0,20 op de magere melkpoeder. 
Verder schreven wij eerder over de problematiek en hoge prijzen van de vanille, dit blijft een zorgelijke markt.

Koningsdag

27 april kleurt Nederland weer voor één dag Oranje. Wilt u deze mooie oranje kleur ook in uw vitrine? Probeert u dan eens de Royal Mango. 
Het Royal Mango recept is ook te bekijken via onze Facebook pagina www.facebook.com/Bakeplus #IJsspiratie. 

Namens het Bakeplus IJsteam,
Maurice Burger

         

Heeft u vragen?

Bakeplus Haaften BV
T +31 (0)41 859 74 44
info.haaften@bakeplus.nl
Bakeplus Venlo BV
T +31 (0)77 382 90 90
info.venlo@bakeplus.nl
Brood